ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΑΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΝΤΙΖΕΛ

  




Γιατί καμιά κυβέρνηση δεν έκανε απολύτως τίποτε όχι μόνον στο να γίνει η χώρα μας αυτάρκης ενεργειακά αλλά να κάνουμε και εξαγωγές? Η απάντηση είναι προφανής….γιατί όλοι οι κρατούντες από πάντα δέχονται εντολές από ξένα κέντρα εξουσίας που ο σκοπός τους είναι να εξαθλιώσουν τον Έλλην πολίτη,και να περάσει η ιερή μας χώρα στα χέρια τους.

Άπειρες είναι οι αποδείξεις επ΄αυτού μνημόνια μαγειρεμένα από ελστατ, επήλυδες που τους δόθηκε ελληνική ιθαγένεια, το σκοπιανό, το τουρκοαιγαίο, τα τεράστια σκάνδαλα που χρέωσαν την χώρα τρις, η παραβίαση του συντάγματος ,το χρηματηστήριο , οι ΄΄περίεργες΄΄ πυρκαγιές και ο κατάλογος είναι ατελείωτος…..

Γιατί και στον τομέα της βιομάζας δεν έγινε ποτέ καμία προσπάθεια μετατροπής αυτής σε ενέργεια ή σε άλλες χρήσεις? Με τον φορέα Ε.ΣΥ τα πάντα θα είναι σε μια κυκλική οικονομία Τίποτε δεν θα πηγαίνει χαμένο…..Τα πάντα θα αξιοποιούνται και θα επιστρέφουν προς χρήσην…..

ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ https://draft.blogger.com/blog/posts/... ΠΑΛΛΑΔΑ ΑΘΗΝΑ https://draft.blogger.com/blog/posts/... Nana Emenidou https://www.facebook.com/EmenidouNana Ομάδα για Νανά Εμενίδου υπ.βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης https://www.facebook.com/groups/48001... Νανά Εμενίδου υπ.βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης

Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΠΟΛΗ: ΛΑΡΙΣΑ, ΟΔΟΣ: ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ 3-5,
Τ.Κ. 41221, ΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ. 2411 103182 EMAIL : kpd.thes.ke@gmail.com

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ_ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια