Τριανταφυλλίδης εναντίον Κύρτσου: Πήρατε κρατικό “δώρο” 7,5 εκατ. € και όμως έχετε χρέη 650.000€! [VIDEO]

Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη, και του Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κύρτσου στον αέρα της εκπομπής του Αιμίλιου Λιάτσου στο Kontra Channel!




Ο κ.Τριανταφυλλίδης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση προς τον κ. Κύρτσο, υπενθυμίζοντάς του την κρατική ενίσχυση ύψους 7,5 εκατομμυρίων ευρώ που είχε λάβει το 2008 για τις δύο free press εφημερίδες του, ένα δεδομένο ιδιαίτερα επίκαιρο, μιας και το τελευταίο διάστημα το σκάνδαλο με την ενίσχυση 20 εκατομμυρίων ευρώ στα ΜΜΕ για την καμπάνια “Μένουμε Σπίτι” είναι συνεχώς στο προσκήνιο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τριανταφυλλίδης, «Εσείς που λάβατε κρατική ενίσχυση 7,5 εκατ. ευρώ το 2008 για τις εφημερίδες «Free Sunday» και «City Press», πως φτάσετε στο σημείο να χρωστάτε 650 χιλιάδες ευρώ; Τα έχετε πληρώσει τα χρέη αυτά κ. Κύρτσο; Υπόθεση για την οποία μάλιστα το Ευρωκοινοβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την άρση ασυλίας σας. Δεν μπορείτε να παριστάνετε τον τιμητή και τον κήνσορα κ. Κύρτσο».

Ο κ. Κύρτσος, βέβαια, φαίνεται πως… κατάπιε τη γλώσσα του μπροστά στα δεδομένα που του παρέθεσε ο κ. Τριανταφυλλίδης, καθώς δεν μπόρεσε (ή δεν ήθελε) να απαντήσει στην ερώτηση του κ. Τριανταφυλλίδη σχετικά με το αν έχει αποπληρώσει ή όχι το χρέος του. Κατά τη γνωστή τακτική της ΝΔ όμως, ο κ. Κύρτσος αποφάσισε να πετάξει το μπαλάκι στον κ. Τριανταφυλλίδη για να αλλάξει το θέμα της συζήτησης, αναφέροντάς του το ζήτημα του Έβρου, κατά το γνωστό και πολυχρησιμοποιημένο από τα στελέχη της ΝΔ “ο Πολάκης καπνίζει”, για να λάβει την αποστομωτική απάντηση από τον κ. Τριανταφυλλίδη: “Εσύ στον Έβρο είσαι ακόμα;”



ΜΙΝΩΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΓΚ: 






ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ:


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΟΣ ΟΔΟΣ ΓΑΣΙ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΤΗΛ:2891-500446 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου