ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ποιος δεν επιθυμεί ένα υγιές περιβάλλον άθλησης για τα παιδιά του;

Ποιος δεν επιθυμεί ένα υγιές περιβάλλον άθλησης για τα παιδιά του;

Άρθρο της Εύας Σημαιάκη που είναι Υπευθυνη Τομέα Αθλητισμού της ΝΟΔΕ  Ηρακλείο

Αναρωτιέμαι, υπήρξαν τομείς της κοινωνικής μας ζωής όπου η πανδημία του κορονοϊού να αποδείχτηκε διδακτική;
Να μας έκανε να σκεφθούμε την προσέγγισή μας επί διαφόρων ζητημάτων της καθημερινότητάς και εφόσον, κατόπιν μιας πιο ψύχραιμης ματιάς, την κρίνουμε λάθος να την αναθεωρήσουμε;
Μάλλον όχι. Παρότι η πανδημία αποτέλεσε (και αποτελεί) μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αφήσουμε πίσω νοσηρές νοοτροπίες, όπως το να ψέγουμε αδιαλείπτως τα στραβά που βλέπουμε γύρω μας και την ίδια στιγμή να καταγγέλουμε οποιαδήποτε προσπάθεια αλλαγής τους, αντιλαμβάνομαι πως η ευκαιρία αυτή μας αφήνει ασυγκίνητους.
Μόνο έτσι μπορώ να εκλάβω την αντίθεση που εκφράζουν σωματεία της περιοχής μας στην εφαρμογή του Μητρώου Ερασιτεχνικών Αθλητικών Σωματείων. Μιας πρωτοβουλίας που για πρώτη φορά υλοποιείται στη χώρα μας και επιχειρεί να νοικοκυρέψει το τοπίο του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Ποιός άραγε δεν επιθυμεί ένα υγιές περιβάλλον άθλησης για τα παιδιά του, όπου όντας προσβάσιμο ανά πάσα ώρα και στιγμή από τον καθένα μας, θα ξέρει εκ των προτέρων ότι λειτουργεί σύμφωνα με τις διατυπώσεις του νόμου;
Μέσω του Μητρώου, η πληροφορική τίθεται στην υπηρεσία του αθλητικού κινήματος. Το σύνολο των νομίμως υφισταμένων ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων της χώρας θα καταγραφούν με τρόπο διαφανή και αξιοκρατικό. Μέσω μιας δυναμικής και χωρίς ημερομηνία λήξης διαδικασίας, χωρίς αποκλεισμούς, θα μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα αθλητικά σωματεία που πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις.
Επιπλέον, η προεγγραφή στο Μητρώο συνδέεται άμεσα με τα σχεδιαζόμενα μέτρα άμεσης και έμμεσης στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Τα οποία όμως για να μπορέσουν νόμιμα να εφαρμοστούν πρέπει να τηρηθούν συγκεκριμένοι όροι δημοσιότητας. Για το λόγο αυτό τα σωματεία ως τις 5 Ιουνίου 2020 πρέπει να έχουν εισέλθει στην πλατφόρμα προεγγραφής και να έχουν προβεί στη δημιουργία του σχετικού τους λογαριασμού, εισάγοντας τα βασικά στοιχεία τους (επωνυμία σωματείου, πρόεδρο και μέλη ΔΣ). Καταληκτική ημερομηνία υποβολής της ολοκληρωμένης αίτησης προεγγραφής τους, ώστε να καταστούν δικαιούχοι στήριξης, έχει οριστεί η 30η Ιουνίου 2020.
Ο αντίλογος περί δήθεν απόπειρας αποκλεισμού σωματείων και «καπελώματός» τους από την Πολιτεία, ηχεί περισσότερο ως κακόγουστο αστείο που εξυπηρετεί μια στείρα αντιπαράθεση παρά ως επιχείρημα εποικοδομητικής κριτικής. Στο πεδίο του αθλητισμού, το επιμύθιο της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που όλοι βιώσαμε οφείλει να είναι η σύσσωμη σύμπλευση του αθλητικού κινήματος.


ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΥΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΚΑΤΟΘΙ:


Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ?? ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ??????

ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΩΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ, ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΟΥΚΑΤΟΥ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΒΟΥΡΓΟΥ..

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ : ΝΟΜΟΣ ΥΠ ΑΡΙΘ: 3845/2010 6 ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 2010. ΚΑΙ 3847/2010 11 ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 2010
ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΥΠ ΑΡΙΘ.: 4046 ΚΑΙ 4047/2012
ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ : ΣΥΡΙΖΑ: ΝΟΜΟΣ ΥΠ ΑΡΙΘ.; 4336/2015
ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ : ΝΟΜΟΣ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 4472/2017

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΟΥΚΑΤΟΥ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΒΟΥΡΓΟΥ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ:



ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΟΛΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΥΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΛΕΥΤΕΡΗ

Δηλώσεις Περ. Κατάστασης 2019 (χρήση 2018)


Πρωθυπουργού - Αρχηγών των πολιτικών κομμάτων (που εκπροσωπούνται στο Εθνικό ή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και όσων λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση) – Υπουργών - αναπληρωτών Υπουργών – Υφυπουργών – βουλευτών - ευρωβουλευτών-Περιφερειαρχών - Δήμαρχων - όσων διαχειρίζονται τα οικονομικά των πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Εθνικό ή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και όσων λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση

https://www.hellenicparliament.gr/Organosi-kai-Leitourgia/epitropi-elegxou-ton-oikonomikon-ton-komaton-kai-ton-vouleftwn/Diloseis-Periousiakis-Katastasis2019

ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Ή ΓΙΑ ΠΟΘΕΝ ΑΙΣΧΟΣ???????

Καταχρεωμένος στην Εθνική Τράπεζα με δάνεια ύψους 719.951 ευρώ ο υφυπουργός αθλητισμού


Διαβάσατε για τον Καμμένο, τα μάθατε για τον Παπαδημούλη, για τον Άδωνη, τον ίδιο τον Μητσοτάκη και όλους τους υπόλοιπους, ας δούμε εμείς λίγο πιο αναλυτικά το «πόθεν έσχες» του Λευτέρη Αυγενάκη, πριν αυτός γίνει υφυπουργός του αθλητισμού.

Μιλάμε για έναν άνθρωπο που είχε 35.170, 80 ευρώ συνολικό καθαρό εισόδημα και που κουβαλάει τραπεζικά δάνεια συνολικού ύψους 719.951 ευρώ! Η σύζυγός του δήλωσε εισόδημα 16.771,42  ευρώ, που από πλευρά της δεν φαίνεται να είναι υπόχρεη στα δάνεια του άνδρα της στην Εθνική Τράπεζα, τα οποία έχουν να κάνουν με αγορές ακινήτων. Τρία από αυτά τα είχε πάρει το 2010, με το μεγαλύτερο να είναι 567.427 ευρώ για την αγορά κάποιου πανάκριβου ακινήτου, ενώ το πρώτο ήταν το 2008 ύψους 57.745 ευρώ.
Δείτε τα δάνεια το Αυγενάκη στην Εθνική Τράπεζα:
Τα δάνεια στον Αυγενάκη προφανώς εγκρίθηκαν από την Εθνική Τράπεζα λόγω της ακίνητης περιουσίας που διαθέτει ο Αυγενάκης, κυρίως από κληρονομιά…
Κι όλα αυτά, τη στιγμή που ο Αυγενάκης δεν είχε ούτε καν αυτοκίνητο, αφού δήλωνε μόνο δύο μηχανές:
Πώς γίνεται, άραγε, ένας άνθρωπος με δάνεια 719.951 ευρώ να τα βάλει με τα συμφέροντα και να «καθαρίσει» τον αθλητισμό; Φυσικά και δεν γίνεται, όπως δεν γίνεται να μας σώσουν και οι υπόλοιποι κυβερνώντες με τα δάνεια που κουβαλάνε στις πλάτες τους όντας υποχρεωμένοι και καταχρεωμένοι στα τραπεζικά λόμπι…
Δείτε όλο την δήλωση «πόθεν έσχες» του Αυγενάκη ΕΔΩ.
Δείτε και άλλα σούπερ-δάνεια των …σωτήρων μας:

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΑΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΒΙΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ  ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ,  ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΔΕΛΦΕ, ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ 4-9-2015, ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
ΠΗΓΗ: ΜΙΝΩΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
https://minoaskritis.blogspot.com/



ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΟΣ ΟΔΟΣ ΓΑΣΙ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΤΗΛ:2891-500446 .







Δεν υπάρχουν σχόλια